Una cavalcada de conte a Barcelona

L’arribada dels Reis Mags incorpora el teatre per explicar la màgia de Ses Majestats

L’arribada dels Reis Mags a Barcelona incorpora aquest any diferents escenes que expliquen el conte de la màgia de Ses Majestats. Serà el dia 5 a partir de les 18 hores. Abans, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la ciutat a bord del pailebot Santa Eulàlia i rebran la clau que obre totes les cases de Barcelona.

Les xifres de la Cavalcada de Reis, com sempre, són espectaculars: 5 quilòmetres de recorregut, 1.300 participants, més de 4 milions de caramels… Tot el necessari per rebre com cal Ses Majestats, que al llarg de la nit no pararan de treballar per fer arribar als infants de Barcelona els regals, o el carbó.

A les 16.30 hores el pailebot Santa Eulàlia atracarà al Moll de la Fusta, on els Reis Mags seran rebuts per l’alcaldessa, que els donarà el pa i la sal com a símbol de benvinguda i la clau que obre totes les portes de Barcelona.

A les 18.00 hores la Cavalcada començarà a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, i està previst que acabi al voltant de les 21.00 hores a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Enguany la Cavalcada incorpora el teatre, ja que s’explicarà el conte de la màgia dels Reis d’Orient. A través de la combinació de diàlegs i teatre gestual, es representaran diferents escenes al llarg del recorregut.

A través  d’aquest enllaç es podrà seguir al plànol el recorregut de la Cavalcada. A més, a través dels perfils de Twitter  @barcelona_cat i @bcncultura, amb l’etiqueta #HolaReis, també s’informarà de tot el que passi a la desfilada. Les fotografies que els usuaris publiquin a Twitter i a Instagram amb #HolaReis formaran part d’un àlbum col·lectiu que es publicarà en aquest enllaç. Perquè les fotografies apareguin en aquesta web cal haver-s’hi inscrit abans.

Prèviament, del 2 al 4 de gener, els infants de la ciutat podran veure alguns dels espectacles de la Cavalcada a la plaça de Catalunya, i també podran lliurar les seves cartes als patges reials.

Més continguts de