Societat 24/09/2013

Els comerciants de Barcelona tornen a les aules

El programa 'Obert al futur', de gestió empresarial i capacitació tecnològica, reprèn l'activitat als deu districtes de la ciutat

Ara
1 min

BarcelonaEls comerciants de Barcelona tornen a les aules gràcies al programa 'Obert al futur', que reprèn la seva activitat després de l'estiu. Es tracta d'un total 93 càpsules i tallers formatius gratuïts sobre gestió empresarial i capacitació tecnològica que, des d'aquest dilluns, 23 de setembre, i fins a finals de novembre, s'impartiran als deu districtes de la ciutat.

Com és habitual, les classes tindran lloc en equipaments municipals i en horaris compatibles amb l'activitat laboral dels participants. Quant als continguts, alguns dels cursos amb més demanda per a l'últim trimestre de la temporada passada són: 'Promociona la teva empresa a la xarxa amb Google places', 'Què cal tenir en compte per fer el web del teu negoci', 'Finances per a no financers' o 'Com interpretar els comptes que prepara el meu gestor'.

L'Eixample, Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Sants-Montjuïc donen el tret de sortida a la nova temporada del programa, que properament s'iniciarà a Sant Martí (30 setembre), Gràcia i Nou Barris (2 d'octubre), Ciutat Vella i Les Corts (3 d'octubre), i Sant Andreu (7 d'octubre).

Barcelona Activa va arrencar el programa 'Obert al futur' el març de 2013, beneficiant a mig miler de comerciants de la ciutat. Després dels primers mesos d'implantació, la valoració per part dels usuaris és molt positiva, cosa que fa preveure que el programa continuarà més enllà del mes de desembre.

stats