Un espectacle que cura de riure

La Fundació Theodora ofereix el proper 12 d'octubre 'Risas de emergencia', un espectacle de 'clowns' amb fins benèfics

'Risas de emergencia'. Aquest és el títol de l'espectacle infantil de 'clowns' que la Fundació Theodora oferirà el dissabte 12 d'octubre a l'Auditori AXA de Barcelona. L'objectiu és clar: recaptar fons per a les visites dels pallassos de la fundació als hospitals de la Vall d'Hebron de Barcelona i Germans Trias i Pujol de Badalona.

L'espectacle gira a l'entorn d'una farmaciola gegant col·locada a l'escenari. Cada cop que s'obre, els Doctors Somriure −protagonistes de l'espectacle, i de les visites hospitalàries durant l'any− entren en un món màgic on troben petites píndoles de felicitat.

Al llarg de l'espectacle, la farmaciola es converteix en una casa, en una cuina o fins i tot en un vaixell. I els Doctors fan mímica, jocs de mans i gags amb l'objectiu de curar a través del riure.

Humanitzar l'ingrés

L'objectiu de la Fundación Theodora és contribuir a humanitzar l'estada dels nens i adolescents ingressats en els 20 hospitals en els quals treballa a Espanya. Un total de 30 Doctors Somriure −pallassos, mags, actors o contacontes, entre altres− visiten cada any uns 32.000 nens per animar-los i facilitar-ne la recuperació.

Més continguts de