8è mercat solidari a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual

Organitzat per la Fundació Boscana i Hoss Intropia, tindrà lloc entre els dies 2 i 5 de novembre i els beneficis es destinaran a reconstruir una sala de fisioteràpia i rehabilitació

De forma bianual, la Fundació Boscana i Hoss Intropia organitzen un mercat solidari en benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual. Enguany se celebrarà la 8ena edició de l'esdeveniment, que tindrà lloc a les Drassanes Reials de Barcelona entre els dies 2 i 5 de novembre, i en la qual es posaran a la venda més de 5.000 peces de roba.

Els beneficis obtinguts al mercat es destinaran a reconstruir la sala de fisioteràpia i rehabilitació de la Fundació, i a dotar-la del material necessari per a que es pugui treballar correctament. Les anteriors edicions han fet possible la rehabilitació d'un taller ocupacional.

La Fundació Boscana és una institució d'iniciativa social privada que va iniciar la seva singladura al 1961, i que atén a dones amb discapacitat intel·lectual i ofereix serveis residencials femenins i de teràpia ocupacional.

Més continguts de