El sindicat de periodistes se suma al condol per la mort de Bartomeu Picornell

Des del sindicat s'han sumat a les paraules que avui publicava aquest diari i recorden la trajectòria del periodista en l'àmbit professional i sindical

Des del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears, SPIB, han volgut mostrar avui el seu condol per la mort, aquesta matinada passada, de Bartomeu Picornell Yanes, membre de l’executiva del sindicat i que fins ara feia feina a l'ARA Balears.

Des del sindicat s'han sumat a les paraules que avui publicava aquest diari i que demostren l’esperit d’en Tomeu: "Mestre, periodista i amic, en els darrers mesos patia una malaltia que no li va impedir continuar treballant en el diari amb la mateixa il·lusió i esforç de sempre'”.

Nascut a Lloret l’any 1962, Tomeu Picornell formava part de l’executiva de l’SPIB des de febrer de 2012, quan el president actual de l'SPIB, Antoni Gomila, va tenir "l’honor que volgués formar part de l’executiva que va encapçalar", segons les seves pròpies paraules. "Trobaré a faltar el seu suport i la seva experiència. Continuaràs sent un referent per a mi", ha volgut remarcar el president de l'SPIB en un comunicat difós pel sindicat.

Des de l’executiva de l'SPIB envien també una forta aferrada a la seva viuda, Catalina Sbert, i a tots els seus companys del diari ARA Balears, i se sumen al dolor pel buit que deixa entre els seus amics i companys.

La vetla tindrà lloc aquest dimarts horabaixa al tanatori de Son Valentí de Palma, amb un acte de comiat entre les 17.30 i les 20.30 hores.

El + vist

El + comentat