Bauzá: "Al PP hem de fer autocrítica però sense flagel·lar-nos"

El president de les Balears, José Ramón Bauzá, ha assegurat avui que el PP, després dels resultats de les eleccions europees, ha d'apropar-se més a la ciutadania perquè "participi" del seu missatge

El president de les Balears, José Ramón Bauzá, ha assegurat avui que el PP, després dels resultats de les eleccions europees, ha de fer autocrítica però sense "flagel·lar-nos" i apropar-se més a la ciutadania perquè "participi" del missatge dels populars.

Així s'ha expressat en declaracions al Congrés, després de signar amb el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, un acord en matèria de protecció mediambiental i en ser demanat per "la renovació" del discurs i el reforç del perfil ideològic del PP que ha reclamat la presidenta d'Aragó, Luisa Fernanda Rudi.

Segons l'opinió de Bauzá, el PP ha de fer "autocrítica constructiva, en positiu" -cosa que, ha apuntat, van començar a fer el dia després dels comicis del 25 de maig- i treballar amb l'objectiu d'"estar tan a prop com sigui possible dels ciutadans".

"Pretendre que aquí no ha passat res tampoc no ens ajuda a nosaltres mateixos i ens allunyaria de la realitat i dels ciutadans", ha afegit.

L'electorat popular, ha assenyalat, "ha participat massivament de l'abstenció", fet que significa, segons Bauzá, que està reclamant al partit "alguna cosa que li falta" i el PP ha de "treballar internament per donar-los-ho".

Ha assegurat que el PP "ha d'amarar-se de la gent i saber el que volen" perquè les reclamacions ciutadanes "es tradueixin en propostes electorals".

Preguntat sobre si l'abstenció del seu electorat es deu als incompliments del programa electoral, el president balear ha apuntat que els programes "cal complir-los" i, si no es pot, "cal explicar-ho". "El PP s'ha de presentar per complir els seus compromisos", ha manifestat.

El + vist

El + comentat