Publicitat
Publicitat

Bauzá i el 'pequeño Nicolás'

Diéguez el compara amb aquest personatge perquè el president es fa dir "molt honorable" quan, amb la Llei de bon govern, només és "senyor"

- El debat de pressuposts, com que és tan llarg, ofereix sempre algunes perles. El diputat Toni Diéguez n'ha amollat alguna aquest dimarts. El socialista ha retret al president José Ramón Bauzá que "es faci tractar" de molt honorable quan, des de l'aprovació de la Llei de bon govern, ja no ho és i el tractament al president ha de ser de "senyor". Diéguez ha acabat dient que Bauzá s'assembla al 'pequeño Nicolás'. El diputat encara n'ha dit una altra quan ha retret al Govern que hagi pressupostat el càrrec de director de l'Oficina de Control Pressupostari quan ja ha dit que no el pensa cobrir. El socialista ha acabat proposant al Govern que hi col·loqui algú de Lloseta, en referència a l'interí que el Govern havia de col·locar com a assessor a Educació.

- Al portaveu de MÉS, Biel Barceló, se li va escapar a la tribuna d'oradors un "que putes han d'anar...", que immediatament va corregir per un "que punyetes han d'anar a gastar en propaganda". Retreia al Govern que incrementàs la partida de publicitat institucional en un any electoral.

- Per molt que oficialment el discurs oficial és que la lluita contra l'estacionalitat va millor que anys enrere, la realitat és que les xifres han alarmat el Govern i sobretot els organismes empresarials. La planta hotelera oberta és la més baixa que mai. Hi ha certa expectació en el món dels negocis per saber què dirà una empresa consultora estrangera a la qual ha acudit la Cambra de Comerç per cercar les respostes que no troba ningú a Balears. Dijous sortirem de dubtes.

- El batle de Palma, Mateu Isern, oferirà aquest divendres al migdia el seu darrer brindis de Nadal amb els mitjans de comunicació. Serà especial perquè no es podrà obviar el clima de comiat que acompanya Isern d'ençà que se sap que no repetirà com a candidat. Però també perquè la beguda que s'oferirà serà Pep Lemon, el projecte guanyador del premi municipal Eureka, amb el qual el batle es va comprometre a brindar per Nadal.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT