Biel Barceló: “Esperam que la senyora Borrego rectifiqui les seves irresponsables declaracions”

“Ens preocupa que el govern de l’Estat vulgui donar la imatge que a Balears rebutjam els turistes", ha dit el vicepresident del Govern, que ha sol·licitat una reunió amb la secretària d'Estat de Turisme

El Govern, a través de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme, s’ha posat en contacte amb la Secretaria d’Estat de Turisme per concertar una reunió amb els objectius de mantenir un primer contacte institucional amb el nou equip de l’Executiu balear i de tractar temes d’interès per les dues parts en relació amb el sector turístic.

“Confiam que aquesta primera trobada serveixi per posar en comú les polítiques públiques a favor del turisme i perquè el govern espanyol conegui de primera mà els objectius que ens marcam des del Govern de les Illes Balears, que són millorar el turisme i generar una major prosperitat compartida”, ha manifestat el vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló.

En relació amb recents declaracions de la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, Biel Barceló ha afegit: “Ens preocupa que el govern de l’Estat vulgui donar la imatge que a Balears rebutjam els turistes, quan la realitat és la contrària. Esperam que la senyora Borrego rectifiqui aquestes declaracions tan irresponsables”.

D’altra banda, el vicepresident s’ha mostrat interessat a conèixer si el govern espanyol donarà suport a les Illes Balears en relació amb el compliment de les inversions estatals previstes en l’Estatut i en relació amb la consecució d’un finançament més just.

Més continguts de