LABORAL

UGT canvia la data de la vaga dels treballadors de Bimbo

"Errors de forma" han provocat que les aturades previstes per a aquest dijous i divendres es desconvocassin, per la qual cosa  el sindicat ha convocat sis jornades de protesta: 24, 25 i 26 de febrer i l'1, 2 i 3 de març

El sindicat UGT ha desconvocat la vaga prevista per a aquest dijous i divendres a la fàbrica de Bimbo de Palma per "errors de forma" en el document i ha convocat sis jornades de vaga per als dies 24, 25 i 26 de febrer i 1, 2 i 3 de març.

L'aturada és en protesta per la intenció de l'empresa de tancar la planta situada al polígon de Son Castelló de Palma, recorda UGT en una nota de premsa, i traslladar-ne la producció a la Península.

Els sindicats i l'empresa de brioixeria s'han reunit al llarg d'aquest dimecres i els representants de Bimbo s'han compromès a realitzar una nova oferta d' Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per als 34 treballadors.

UGT insisteix que aposta per mantenir la fàbrica oberta per poder conservar tota l'ocupació que es genera a la planta de Palma.

Els treballadors de les plantes de Bimbo a Madrid, Granollers i Solares han mostrat disposició a unir-se a la vaga convocada a la fàbrica de Palma en solidaritat amb els seus companys.