ARA DIUEN QUE...

La CAEB no 'suspendrà de militància' Bertrán

Mentre que Castillo era suspesa pel PP, el gerent de la patronal era rebut per Armengol al Consolat

- La patronal CAEB "no s'ha plantejat ni ha debatut" prendre cap mesura cautelar respecte del seu gerent, Sergio Bertrán, que fou director de l'IB-Salut amb el Govern Matas i que està imputat en la investigació de l'adjudicació de Son Espases. Mentre que el PP ha decidit suspendre de militància l'exconsellera Aina Castillo pel mateix cas i en una situació judicial semblant, la patronal ha assegurat que no hi ha cap debat obert en aquest sentit. Mentre que Castillo era suspesa, Bertrán era rebut per Armengol al Consolat aquesta setmana

- El primer ple del Parlament del nou curs polític, que es farà dimecres i no dimarts per les festes de Maó, se centrarà en la política de nomenaments del Govern. El PP farà dues preguntes a l'Executiu i obrirà un debat sobre la qüestió. El dirigent de Podem, Alberto Jarabo, demanarà al Govern pels concerts dels col·legis del Parc Bit.

- La presidenta del Govern, Francina Armengol, no preveu que els resultats de les generals puguin variar la composició del Govern, que ara no incorpora una formació com Podem, que li dóna suport extern des del Parlament.

- Són diversos els membres de l'equip de govern del Consell de Mallorca que comenten en privat que s'han trobat nombroses àrees de la institució insular completament aturades. Fins i tot han trobat expedients en tramitació de l'anterior Pacte, diuen.

El + vist

El + comentat