Publicitat
Publicitat

ESPORTS

El Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona 2017 tindrà una prova més

S’allargarà de febrer a novembre amb un total de nou proves i les novetats del Replà i Tivissa i la baixa de Cornudella

El febrer vinent es posarà en marxa el Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona 2017 amb un total de nou proves, una més que l’edició d’enguany. S’hi han inclòs dues noves curses en el calendari (El Replà i Tivissa) i n'han eliminat una (CBV de Cornudella), que anirà de febrer a novembre, amb el juliol que quedarà lliure com fins ara. D’aquesta manera hi ha una prova més que la primera edició aquest any. També s’han modificat alguns punts del reglament per fer el Circuit més atractiu, com per exemple la creació del Circuit Express, que inclou totes les proves curtes i canvis de distàncies i desnivells en algunes de les curses.

El Circuit el van presentar, dissabte 26 de novembre a la Sala d'Actes del Museu d'Art Modern de Tarragona, diferents representants del comitè del Circuit: Arturo Neriz, president; Sergi Abril, sotspresident; Marc Fernández, sotspresident; Judit Juncosa, secretària; i Albert Bernal, vocal. Les diverses entitats que conformen el Circuit van expressar el seu agraïment a tots els corredors i patrocinadors pel bon funcionament que ha tingut la iniciativa aquest 2016. L'acte es va cloure amb un vídeo i amb el sorteig, entre tots els assistents, d'una inscripció per a cadascuna de les curses incloses en el Circuit.

La primera prova de 2017 serà la Cursa 4 Termes de Mont-roig, que va obrir inscripcions en acabar la presentació i ja hi ha els primers corredors inscrits.  

Final de temporada 2016

La temporada 2016 finalitza el 3 de desembre amb l'acte d'entrega de premis al Pavelló Municipal d’Alforja a les 19.30 hotes. Després de l’acte hi haurà un sopar per a tots els interessats. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del Circuit. http://www.circuitcamptgn.cat.

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT