NOVES TECNOLOGIES

El Congrés Localtic celebrarà la seva quarta edició el 7 i el 8 de maig a Cunit

Els canvis legislatius a nivell d’administració local des de l'òptica de la transversalitat i la innovació centraran la quarta edició del Congrés Localtic, que tindrà lloc a Cunit el 7 i el 8 de maig. En concret, s’estructuraran ponències i taules rodones relacionades amb l’entrada en vigor de les lleis de procediment administratiu.

La ponència magistral anirà a càrrec de l’empresari, professor i conferenciant Emilio Duró, que des de fa trenta anys treballa com a consultor, assessor i formador per a importants empreses multinacionals.  Les ponències principals que es realitzaran durant aquets dos dies aniran a càrrec de Concepción Campos, Artur Serra,  Maria Gómez del Pozuelo, Ignasi Pérez Arnal, Borja Colón, Alexis Serra, Mercdes González i Míriam Longo, entre d’altres. 

La IV edició del Congrés Localtic 2019 tractarà diferents àmbits, com la innovació i la modernització del món públic, abordant projectes digitals, 'smart cities' i 'open innovation'. També treballarà la gestió del canvi i l'adaptació a les obligacions, i l'empoderament públic -lideratge intern i obertura a la ciutadania-, a més de dades obertes, seus electròniques, interoperativitat al peu de la ciutadania i 'smart drones'.

Al Localtic Cunit, una cita que es consolida amb la quarta edició com un punt de trobada entre els professionals que treballen en la introducció i la potenciació de les noves tecnologies en les administracions, es vol posar en relleu la importància que els projectes que afecten tota l’organització siguin gestionats d’una manera transversal i innovadora.

Accedeix al programa complet

Més continguts de

El + vist

El + comentat