GASTRONOMIA
Camp de Tarragona 21/03/2018

El restaurant Lo Mam de Jordi Guillem es trallada a l’Hotel Le Meridien Ra

Ara
1 min
El restaurant Lo Mam de Jordi Guillem es trallada a l’Hotel Le Meridien Ra

El VendrellEl 18 de maig obrirà el restaurant Lo Mam, del xef Jordi Guillem, en la seva nova ubicació: l’Hotel Le Meridien Ra, de cinc estrelles, situat a la platja de Sant Salvador, al Vendrell. Lo Mam posa punt final d’aquesta manera a una etapa de 13 anys a Segur de Calafell. Guillem, amb més de dues dècades d’experiència com a xef, valora positivament el canvi d’emplaçament, i afirma que suposarà “un escenari únic i singular” per combinar les “vistes al Mediterrani amb la nostra cuina”.

El xef d’origen lleidatà ofereix a Lo Mam una cuina actual i creativa, sense oblidar les arrels tradicionals i els productes propis del territori. Guillem forma part del col·lectiu Terra i Taula juntament amb altres xefs, viticultors i productors de la comarca del Baix Penedès.

stats