ARADESCOBRIM

Tast a l’Alt Camp promociona els productes de qualitat de la comarca

Vins i caves, mels i melmelades, cafès i patates xips, formatges, pans i pastes són alguns dels productes d’altíssima qualitat gastronòmica que formen part de Tast a l’Alt Camp, una associació amb vint anys d’història i que aquesta primavera s’ha reinventat i ha canviat de nom, imatge gràfica i junta directiva. Actualment compta amb una vintena d’associats i busca promocionar la qualitat i diversitat dels productes vinícoles i gastronòmics de la comarca.

Tast a l’Alt Camp troba un llegat format per marques consolidades i d’altres molt joves amb gran projecció. És una unió de professionals de diversos sectors que volen posar en valor i potenciar la riquesa gastronòmica de l’Alt Camp. I, a més, fer-ho de manera amena, propera i divertida, a través de rutes gastronòmiques, experiències sensorials i degustacions de tota mena. L’Alt Camp és un territori ric i divers. Situat al mapa per dues icones de la cultura catalana com són els castells i els calçots, amaga dins seu un territori privilegiat per al cultiu de multitud de conreus i un paisatge bell i divers.

Un bon moment per poder tastar els productes d’aquesta vintena de productors serà el Firagost, que se celebrarà a Valls el 6 i 7 d’agost. Les primeres ocasions per descobrir aquests productes van ser en el marc de la Music Valls Va de Vins, al maig, i el Tast de Festa Major, dins les festes de Sant Joan a Valls. En les dues ocasions hi va haver una gran afluència de públic. De cara al setembre, l’associació està preparant uns maridatges amb els seus productes al Mercat de Tarragona i s’oferiran lots de cara a Nadal perquè les institucions i empreses els puguin regalar a treballadors i clients.

El + vist

El + comentat