L’ARA mira al futur des de Tarragona

Avui, dijous 30 de juny, Esther Vera i Antoni Bassas han conversat amb Josep Fèlix Ballesteros, Josep Andreu i Javier Villamayor dels reptes politicosocials del territori

El Tinglado 1 del Port de Tarragona ha acollit aquest dijous l’ acte de presentació del suplement ARA Camp de Tarragona en què Esther Vera, directora de l’ARA, i Antoni Bassas han explorat l’actualitat amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, i el coordinador general dels Jocs del Mediterrani, Javier Villamayor.

Els 100 dies de govern a la ciutat, la temporada turística, la indústria química, el port com a motor econòmic de Tarragona i els preparatius dels Jocs del Mediterrani són alguns dels temes que Vera i Bassas han tractat amb els convidats.

Jordi Salvat, impulsor i coordinador de l’edició Camp de Tarragona del Diari ARA, ha presentat les línies mestres d’un projecte que arriba amb vocació de fer periodisme de territori. L’ARA Camp de Tarragona es publica amb el diari ARA periòdicament des del febrer.

Més continguts de