NOVES TECNOLOGIES
Camp de tarragona 09/05/2018

La LocalTic es transforma en la I Cunit Innovation Week

Ara
2 min
Una imatge d'una de les edicions del a LocalTic Cunit. / ARA

CunitEnguany l’Ajuntament de Cunit ha volgut anar un pas més enllà en l’organització del LocalTic, i celebrarà la I Cunit Innovation Week, una setmana d’activitats relacionades amb la innovació tecnològica aplicada a les administracions públiques, però també amb activitats adreçades a tota la ciutadania.

Aquesta edició ha volgut implicar la ciutadania de Cunit amb sessions especials per informar i posar a l’abast de tothom projectes que es duen a terme des de l’Ajuntament o en col·laboració amb empreses privades. Per això el nom marc de la cita és Cunit Innovation Week.

Comptarà amb diverses activitats, com la Drone Race del 22 de maig, adreçada a les escoles d’educació infantil de Cunit, que realitzaran un itinerari que inclou l’exhibició de la cursa de drons, un 'escape room' i un taller. La Drone Race també estarà oberta a qualsevol persona interessada a veure una cursa de drons amb pilots professionals.

Analitzar els canvis legislatius

El 24 i 25 de maig es portarà a terme el III Congrés LocalTic Cunit. Des de la primera edició, el 2016, ha volgut ser un punt de trobada on es concentrin experiències tecnològiques sobretot del món públic. Per tant, el congrés està adreçat, principalment, a les administracions públiques. Enguany, l’esdeveniment se centra en els canvis legislatius a l’administració local des de l’òptica de la transversalitat i la innovació, a través de ponències i taules rodones relacionant-les amb l’entrada en vigor de les lleis de procediment administratiu. Al Localtic Cunit es vol posar en relleu la importància que els projectes que afecten tota l’organització siguin gestionats d’una manera transversal i innovadora.

Finalment, el 26 de maig es presentarà a la ciutadania la nova web municipal Cunit.cat a la Sala del Casal Municipal, a partir de dos quarts de dotze del migdia.

stats