ARA DIUEN QUE...

Camps comença a seguir el PSIB, però a Twitter

Armengol i Calvo es retroben avui en un acte dels socialistes de Palma

- La consellera d'Educació, Joana Maria Camps, està públicament inactiva. No se l'ha vista des de dimarts, quan es varen conèixer les primeres resolucions judicials en contra del TIL. Però la menorquina, almenys a Twitter, manté certa activitat. Avui no ha penjat cap missatge "tranquil·litzador", però s'ha fet 'seguidora' del PSIB. Vol saber què diu el principal partit de l'oposició.

- Les dirigents socialistes Francina Armengol i Aina Calvo coincidiran aquest divendres en un acte del PSIB. Es tracta de la celebració del 20è aniversari de l'Agrupació Socialista Palma-Nord. Totes dues intervindran en l'acte. Potser tindran temps per parlar de l'elecció del candidat a Palma.

- Per cert, que avui Calvo ha assegurat que un independent no es podria presentar a les primàries de Palma, previstes per al 30 de novembre. Armengol havia dit que sí. I, de fet, el PSIB ha cercat sense èxit que un independent fos el candidat a Cort.

- Membres de la junta directiva del Club Nàutic del Molinar han acudit aquest dijous al ple de l'Ajuntament i quan n'han partit han donat les gràcies al tinent de batle d'Urbanisme, Jesús Valls. L'Ajuntament, que va rebutjar el primer projecte d'ampliació del port del Molinar, ja no diu el mateix del darrer presentat.