ARA DIUEN QUE

El Govern evita que Camps parli

La consellera d'Educació és relegada a l'hora de donar explicacions del TIL i la substitueix la portaveu, Núria Riera

El Govern ha relegat la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, a l'hora d'anunciar les actuacions a emprendre sobre el TIL. Dimarts, al Parlament, va haver de sortir la portaveu de l'Executiu, Núria Riera, a anunciar què faria el Govern després que Camps no aclarís res. Aquest dimecres, després de les noves decisions judicials, Camps ja ha desaparegut del mapa. No s'ha sentit la seva veu i ha tornat a ser Riera qui ha explicat que l'estratègia es basa a presentar recursos.

Entre els qui es manifestaven aquest dimecres a les portes del Consolat contra la insistència del Govern a imposar el TIL hi havia el membre de l'Assemblea Constituent i professor d'Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona Arcadi Oliveres, que és a Palma per impartir una conferència.

Primer el batle d'Esporles, Miquel Ensenyat, reconeixia les informacions d'aquest diari i admetia al seu Facebook que té intenció de presentar-se a les primàries per ser el candidat de MÉS al Consell. I després el batle d'Algaida, Francesc Miralles, també ha acabat fent allò que deia aquest diari i aquest dimecres ha anunciat que es presentarà a les primàries del PSIB per ser el candidat al Consell.