Corrupció
Balears 29/05/2013

Maria Antònia Munar canvia d'opinió i demanarà suspensió del judici per Can Domenge

La defensa de l'expresidenta del Parlament i d'Unió Mallorquina demanarà a l'Audiència que s'ajorni el judici previst per a dia 5 de juny

Antònia Artigues
1 min

PalmaLes confessions de Bartomeu Vicens continuen provocant un veritable daltabaix entre els acusats principals pel cas Can Domenge. La defensa de Maria Antònia Munar demanarà la suspensió del judici previst per a dia 5 de juny, ja que considera que les revelacions de l'exconseller de Territori del Consell afecten el contingut dels fets que s'han de jutjar a l'Audiència Provincial sobre la venda del solar a l'empresa Sacresa.

Cal recordar que Bartomeu Vicens va lliurar el 20 de maig un escrit a l'Audiència Provincial en el qual explica els detalls de l'operació i en el qual assegura que el concurs públic estava completament manipulat, com va denunciar l'empresa Núñez i Navarro que, tot i haver presentat una oferta per 60 milions d'euros, va veure com se li adjudicava a Sacresa-Ferratur, que només n'oferia la meitat.

Inicialment, la defensa de Munar no era gaire partidària de demanar la suspensió, perquè considerava que era poc probable que l'Audiència admetés posposar el judici. Però davant la gravetat de les manifestacions de Vicens, el lletrat que representa Munar ha decidit preparar la sol·licitud i esperar a veure si el Tribunal té en compte els seus arguments.

Munar i Miquel Nadal són els dos acusats que més anomena Vicens en la seva confessió. L'exconseller de Territori els identifica com les persones que decidiren manipular el concurs i que organitzaren tot un operatiu per poder cobrar fins a 4 milions d'euros de comissió. La metitat d'aquesta quantitat hauria anat a parar a Unió Mallorquina, mentre que la resta se la repartiren el mateix Vicens, Maria Antònia Munar i Miquel Nadal.

stats