CARTES I MISSATGES
Opinió Cartes 24/04/2021

Cartes a la Directora 24/04/2021

3 min

En resposta a la carta “Hem de portar bolquer?”

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Benvolguda Sra. Cervelló: en resposta a la seva carta que l’ARA va publicar el divendres 16 d’abril no podem més que demanar-li disculpes pel fet que no pogués utilitzar el servei de Pl. Catalunya i dir-li que treballarem per evitar aquests efectes.

Les condicions d’ús dels serveis públics a les nostres estacions durant la pandèmia, per tal de poder assegurar la seva correcta neteja i desinfecció després de cada ús, ens han obligat a mantenir-los amb un control d’accés. En aquest sentit, si una persona necessita fer-ne ús s’ha de dirigir a qualsevol dels nostres agents d’atenció al client. Aquest n’autoritzarà l’ús i vetllarà per la seva correcta neteja i desinfecció abans d’autoritzar una altra persona usuària a fer-ne ús, activant la persona encarregada de la neteja i desinfecció.

Hem endegat una revisió perquè la senyalització permeti que les persones usuàries puguin conèixer bé aquest funcionament i seguim vetllant perquè tots els i les agents en contacte amb el client de FGC puguin donar la resposta adequada a qualsevol eventualitat que es pugui produir.

RICARD FONT

PRESIDENT DE FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

I van tornar els llibres al carrer

Enguany hem celebrat la diada de Santa Jordina, els llibres i les roses han tornat a ser les protagonistes d’aquest dia tan esperat després que la pandèmia marqués un punt negre al calendari l’any passat. Es respirava un aire diferent, més esperançador. Les joves com jo, d’ençà que va començar el malson durant els mesos de confinament més durs, ens vam refugiar en la literatura per fugir del terror de l’exterior, dels hospitals, i, entre llibres, vam volar per mons de ciència-ficció, vam viure anècdotes de personatges que, dins les pàgines escrites, podien viatjar, somiar, veure’s amb els amics, la família i trobar l’amor que a nosaltres se’ns va prohibir. La cultura es va fer més forta que mai, es va convertir en una teràpia per poder sobreviure a la soledat. No estàvem soles, us teníem a vosaltres. Des d’aquí, moltes gràcies als autors, no només els metges han salvat vides.

ANNA MORA

GELIDA

Que hi ha algú?

La resposta és que no, que de moment no hi ha ningú. Els dies passen, les setmanes passen, el temps passa. I no acabo d’entendre com encara no s’ha format un govern a la Generalitat de Catalunya. Quina comoditat poder negociar fins a exhaurir el termini, oi? “Que si això no em convenç, que si em dones allò d’allà, jo et deixo això...” Ho trobo una manca de responsabilitat política excessiva, que fomenta que cada vegada més els sentim més allunyats de les realitats socials, a les quals nosaltres estem avesats a viure. Ells i elles, en canvi, es troben en una esfera superior. Sembla que quasi celestial, quan els veig fent alguna declaració als mitjans. Sense adonar-se’n reforcen més la idea que els polítics són una elit allunyada de la nostra realitat. I després tots es pregunten per què hi ha tanta abstenció o crispació social... Doncs mireu-vos el melic, que sou força responsables de tot això.

FRANCESC AGUILÓ I MARQUÉS

BARCELONA

La Copa del Rei

La Copa del Rei, per als aficionats al futbol, mereix interès. Aquest any mitjans de la capital que sempre n’havien fet difusió han deixat de fer-ho. Potser perquè jugaven el Barça i un equip basc, o perquè no hi havia aficionats a les graderies, ni xiulada, o perquè Messi vis-a-vis amb el monarca donava massa joc a les xarxes. Chi lo sa.

ANTONI VILANOVA CASALS

BARCELONA

stats