La Casa Reial diu que és un “martiri” que el cas Nóos s'allargui tant

Fonts de la Zarzuela afirmen que la instrucció del cas “ja dura massa temps” i que la Infanta Cristina no reprendrà l'agenda pública

La Casa Reial assegura que ja han passat des de la imputació d'Urdangarin al cas Nóos són "un martiri". Afirma que la instrucció del cas "ja dura massa temps" i confia en què conclogui al final de l'any. Segons fonts de la Zarzuela, la Infanta Cristina no reprendrà l'agenda pública tot i que no està imputada en el cas.

Fonts de la Casa Reial asseguren que el procés no s'hauria d'allargar tant perquè no és "d'extrema complicació" i ho comparen amb el cas d'irregularitats dels ERO a Andalusia assenyalant que ambdós casos no tenen res a veure.

Fonts oficials de la monarquia espanyola confien en què el jutge José Castro resolgui amb "celeritat" la part de la instrucció que afecta la batlessa de València, Rita Barberà i l'expresident de la comunitat Francisco Camps "per agilitzar el procés".

Tot i que l'exsoci d'Urdangarin, Diego Torres, va afirmar-ho davant del jutge, encara no es pot assegurar que Camps i Barberá es varen reunir amb Urdangarín a la Zarzuela perquè no hi ha cap registre de visites de la Zarzuela des de 1975 i les fonts consultades per EFE asseguren que amb la Llei de Transparència "tampoc no es dirien les cites que hi ha en Palau".