Balears 04/07/2013

La Casa Reial diu que és un “martiri” que el cas Nóos s'allargui tant

Fonts de la Zarzuela afirmen que la instrucció del cas “ja dura massa temps” i que la Infanta Cristina no reprendrà l'agenda pública

ARA Balears / EFE
1 min

PalmaLa Casa Reial assegura que ja han passat des de la imputació d'Urdangarin al cas Nóos són "un martiri". Afirma que la instrucció del cas "ja dura massa temps" i confia en què conclogui al final de l'any. Segons fonts de la Zarzuela, la Infanta Cristina no reprendrà l'agenda pública tot i que no està imputada en el cas.

Fonts de la Casa Reial asseguren que el procés no s'hauria d'allargar tant perquè no és "d'extrema complicació" i ho comparen amb el cas d'irregularitats dels ERO a Andalusia assenyalant que ambdós casos no tenen res a veure.

Fonts oficials de la monarquia espanyola confien en què el jutge José Castro resolgui amb "celeritat" la part de la instrucció que afecta la batlessa de València, Rita Barberà i l'expresident de la comunitat Francisco Camps "per agilitzar el procés".

Tot i que l'exsoci d'Urdangarin, Diego Torres, va afirmar-ho davant del jutge, encara no es pot assegurar que Camps i Barberá es varen reunir amb Urdangarín a la Zarzuela perquè no hi ha cap registre de visites de la Zarzuela des de 1975 i les fonts consultades per EFE asseguren que amb la Llei de Transparència "tampoc no es dirien les cites que hi ha en Palau".

stats