Castro embarga el palauet de Matas

El jutge ha dictat una interlocutòria per l'embargament d'aquesta propietat i d'una altra al carrer Sant Miquel per cobrirla fiança de 3'5 milions que va imposar a l'expresident balear pel cas Nóos

El jutge del cas Nóos, José Castro, ha ordenat avui l'embargament de la meitat del palauet que Jaume Matas posseeix amb la seva esposa al carrer Sant Feliu i d'un edifici de quatre plantes al carrer Sant Miquel de Palma per cobrir la fiança de 3,5 milions que va imposar a l'expresident balear.

El titular del jutjat d'instrucció 3 de Palma ha dictat una interlocutòria amb la qual ordena l'embargament d'aquestes propietats a l'expresident del PP, que respon als 3,5 milions de fiança amb l'exdirector general d'Esports José Luis 'Pepote' Ballester i a l'exdirector de la Fundació Illesport Gonzalo Bernal.

Castro ha emès un altre interlocutòria amb la que ordena l'embargament de béns per valor de 4,1 milions d'euros, a través d'una assegurança, a l'exsecretari autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana, Luis Lobón. Igualment, ha instat a l'embargament d'un pis a Rocafort (València) per valor de 2,7 milions de l'exdirectora de gestió de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Elisa Maldonado.

El + vist

El + comentat