Els Jubilats de Mallorca criden a la insubmissió fiscal

La plataforma ha protestat davant la seu de l'Agència Tributària contra l'Advocacia de l'Estat pel cas Nóos

"Hisenda som tots i totes. Llevat de na Cristina de Borbó. Insubmissió fiscal". Amb aquest lema, els Jubilats de Mallorca han protestat aquest dimecres dematí davant la seu de la delegació d'Hisenda a Palma contra el paper de l' Advocacia de l'Estat en el cas Nóos.

La plataforma volia fer visible el malestar i denunciar "enèrgicament" les paraules de l'advocada de l'Estat, Dolores Ripoll, que va dir que el lema "Hisenda som tots" era simple publicitat. Així, els participants han corejat càntics i han fet entrega d'un escrit de protesta al delegat de l'Agència Tributària de les Illes disfressats de siurell i amb un aire festiu. Prop de 30 han estat els assistents a la concentració.

Segons han indicat, amb aquesta afirmació el que es pretén "és poder aplicar a la infanta Cristina la doctrina Botín" i amb ella "desimputar sospitosos" d'atemptar "contra els serveis socials públics, contra l'atenció a la gent senzilla i als més desafavorits". Així, recorden que, seguint l'argumentació de l'advocada de l'Estat, si Hisenda no som tots, "hauriem de concloure que els imposts els han de pagar els de l'Administració i no tots".

Els Jubilats de Mallorca finalitzen la seva carta de protesta recordant la indignació que genera "veure que els poders públics establerts continuen agranant a favor dels rics i contra el poble".

 

El + vist

El + comentat