L'advocat d'Urdangarin: "Estem rodejats, com a [la pel·lícula] 'Sol davant del perill'"

Pascual Vives ha assegurat també, en ser preguntat si l'escrit de Tejeiro pot exculpar la infanta Cristina: "Jo crec que ve exculpada de per si. No necessita cap exculpació addicional".

Mario Pascual Vives, l'advocat d'Iñaki Urdangarin, ha considerat avui, després de la confessió del comptable de Nóos, Marco Antonio Tejeiro, culpant el seu client i el seu exsoci Diego Torres de pràctiques corruptes, que "estem envoltats ", i que tant ell com Urdangarin estan com en la pel·lícula 'Sol davant el perill'.

En declaracions a la premsa a les portes del seu despatx a Barcelona, Pascual Vives ha assegurat també, en ser preguntat si l'escrit de Tejeiro pot exculpar la infanta Cristina: "Jo crec que ve exculpada de per si. No necessita cap exculpació addicional".

Respecte de l'escrit de l'advocat de Diego Torres presentat avui al Jutjat d'Instrucció 3 de Palma, en el qual nega les acusacions de Tejeiro i l'amenaça amb una querella, Mario Pascual Vives ha assegurat que encara no l'ha pogut llegir i que estarà "molt atent al que passi aquest matí ", ja que" cada dia passen coses".

La confessió de Tejeiro, germà de l'esposa de Torres, en la fase final de la instrucció del cas Nóos podria alterar el curs del procediment, ja que el jutge Castro s'està plantejant cridar a declarar-lo, tot i que el passat dia 25 va dictar la interlocutòria de pas a procediment abreujat en la qual va imputar 16 persones, entre les quals la infanta Cristina.