Fins a quin punt preocupa Nóos?

Comprovat avui l'immens desplegament mediàtic que ha acollit la primera jornada del cas Nóos, però sobretot les hores infinites que hi han dedicat televisions i ràdios, l'espai que hi hem dedicat les webs i els diaris i que hi continuarem dedicant, em demanava avui si realment al gruix de la gent li preocupa aquest cas o si estam davant una altra manifestació d'aquests interessos tan espuris que mouen bona part de la societat i que els mitjans, uns més que no els altres, alimentam a la mínima que n'hi hagi ocasió. 

Que el cas Nóos interessa o hauria d'interessar és evident. Quan ja duim ics processos judicials contra la corrupció que, només a Balears, han duit a la presó una presidenta del Consell i del Parlament, un president del Govern, consellers, batles, directors generals, etcètera, etcètera, Nóos desperta un interès especial perquè implica la filla d'un rei i germana del monarca actual, que implica de bell nou un expresident de l'Executiu balear, personal de la Casa Reial i sobretot a qui dins l'òrbita de la reialesa es pot acabar menjant totes les sobres que es treguin la resta de sobre, l'espòs de la infanta. 

D'aquí que preocupi en general a la població en la mateixa proporció del que els periodistes ens n'hem fet ressò fins ara i del que ens en farem fins a la fi del procés judicial, a mi em costa molt de creure-ho. De fet, en les seccions del més vist dels diaris digitals, la protesta pel projecte de xibiu a Son Serra de Marina du un total de visites que ja voldria Nóos o que ja voldríem els de la premsa per a un cas en el qual tants esforços feim. 

El + vist

El + comentat