Balears 25/07/2013

El jutge investiga les reformes a la casa dels ducs de Palma

José Castro ha ordenat a la policia que investigui les empreses que facturaren les obres a Aizoon, l'empresa d'Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó

ARA Balears
1 min

PalmaEl jutge del cas Nóos, José Castro, ha ordenat aquest dijous a la policia que investigui les empreses proveïdores d'Aizoon -l'empresa dels ducs de Palma- "que segons sembla varen dur a terme determinats encàrrecs per a la rehabilitació, reforma i subministraments" de la luxosa casa d'Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó al barri barceloní de Pedralbes.

El magistrat també demana que s'investigui qualsevol factura dels proveïdors per feines que no tinguin a veure amb la tasca d'Aizoon. En el sumari del cas hi consten nombroses factures familiars pagades directament per l'empresa que, al seu torn, hauria servit per desviar doblers públics de l'Institut Nóos, al qual facturava, i perquè Urdangarin evitàs imposts a Hisenda.

Les dades que han d'aclarir els agents en aquesta investigació, segons diu el jutge, són la identitat dels qui varen fer els encàrrecs, quan va ser, en què consistien, on s'havien de dur a terme, quant varen costar i qui i com els va pagar. També demana que s'aporti tota la informació que hi faci referència.

stats