La CUP Terrassa sorteja dos passis per veure els castells de la festa major des de l'Ajuntament

El grup municipal considera que és un privilegi que pertoca al poble i, per tant, cedirà el seu espai al balcó del consistori

La CUP de Terrassa ha decidit renunciar als seus passis per accedir al balcó de l'Ajuntament durant la diada castellera de la Festa Major de Terrassa. Des del partit consideren que veure els castells des d'allà dalt és un petit privilegi que no els pertoca i han decidit cedir-lo a la ciutadania. És el segon any que posen les seves entrades a sorteig sota la campanya #PerFestaMajorElPobleAlBalcó. Així doncs, el diumenge 3 de juliol dos afortunats veuran els castells des d'un punt de vista ben diferent.

La crida s'ha fet via xarxes socials. Per entrar al sorteig només cal utilitzar el 'hashtag' de la campanya a Twitter o accedir a la pàgina de Facebook o Instagram de la CUP Terrassa. També s'hi pot participar enviant un e-mail a l'adreça terrassa@cup.cat.

L'any passat 72 persones van optar a un lloc al balcó de l’Ajuntament i el nom dels guanyadors el van escollir dues mans innocents de castelleres de les colles en el que va esdevenir un acte més de la Festa Major.

Més continguts de