Els Carallots estrenen local social

Els Castellers de Sant Vicenç dels Horts han inaugurat Can Carallot, la nova seu social de la colla

Els del Baix Llobregat han començat la temporada del cinquè aniversari amb una nova casa. Dissabte van inaugurar seu social: Can Carallot. Al nou local, els de la camisa taronja hi volen fer les reunions de directiva i tècnica, assajos dels músics i sopars i altres actes.

Fins aquest cap de setmana els Castellers de Sant Vicenç dels Horts no tenien cap local on poder desenvolupar totes aquestes activitats. Els Carallots tampoc tenen cap local d'assaig propi, i des de fa un any els realitzen en un poliesportiu que l'Ajuntament els ha deixat. Abans els feien en una escola.

La inauguració de la seu social ha sigut el primer gran acte del seu cinquè aniversari. Però els Carallots tenen previstos tot un seguit d'activitats pensades per al 2018. Des d'aquest divendres fins al 30 de maig realitzaran una exposició d'aniversari en diversos bars del poble. I el 8 de setembre s'ha previst una festa, en la qual estan convidades totes les entitats del poble, i un concert. Finalment, l'últim acte serà el sopar del cinquè aniversari que es farà a l'octubre.

Evolució meteòrica

Juntament amb els Castellers de Berga i els de l'Alt Maresme, els Carallots és una de les colles recents que més ha evolucionat des de la fundació. Els Castellers de Sant Vicenç dels Horts van aparèixer en escena el 26 de maig del 2013 en la seva actuació de bateig. Al 2014 ja es van habituar als castells de set: dos 3d7, nou 4d7 i fins i tot un 4d7a. Aquests registres van ser millorats el 2015 i el 2016, en què també van realitzar diversos 3d7a i tres 5d7; aquest últim castell no el van poder repetir la temporada anterior. Ara mateix els Carallots acumulen més de cent castells de set i, gràcies a la nova xarxa, ja han començat a assajar noves construccions com el 2d7.

Més continguts de