Els Castellers de Barcelona organitzen la tercera edició del torneig intercasteller d’escalada

La colla de Barcelona, en col·laboració amb la Sala Magnesi, prenen el relleu als Minyons de Terrassa i preparen el torneig per al 26 de novembre

L’activitat de l’escalada i els castells tenen molts paral·lelismes, que poden semblar evidents a primer cop d’ull. El cert és que molts aficionats a participar en les torres humanes tenen en l’escalada també un dels seus principals entreteniments, i era qüestió de temps que una colla sumés esforços per organitzar un torneig d’escalada. Els Minyons de Terrassa van ser qui van engegar la iniciativa i van fer realitat les dues primeres edicions del Torneig Intercasteller d’Escalada en Bloc, però enguany els Castellers de Barcelona prenen el relleu dels malves.

En col·laboració amb la Sala Magnesi, els barcelonins organitzaran el 26 de novembre la tercera edició d’aquest torneig, que suma èxits any rere any. La competició constarà de tres categories: per a canalla, de promoció (tant masculina com femenina) i absoluta (també en categories masculina i femenina).

El preu de les inscripcions serà de 15 euros per als adults i de 10 euros per a la canalla, i s’haurà d’aportar també un paquet d’arròs o llenties per al Banc d’Aliments. La inscripció inclourà la participació al torneig i dos entrepans i dues begudes per als participants. Per escalfar l’ambient, a partir del migdia hi haurà música en directe a càrrec de Northern Clot.