Els Castellers de Cornellà creixen a ritme de rumba

La formació de la camisa lila ha estrenat el nou tema ‘Llença't al 8’ composat conjuntament amb la banda local Muyayo Rif

Els Castellers de Cornellà van estrenar per sorpresa el nou tema 'Llença't al 8' dijous a la tarda a les xarxes socials. La peça, composada conjuntament per la formació castellera i la banda Muyayo Rif promet ser el hit casteller d'aquesta temporada gràcies a un ritme fresc i una lletra enganxosa.

Llença't al vuit explica el que se sent a plaça a l'hora d'alçar un castell i titlla els castellers de gent inconformista que no es rendeix mai. El lila de la camisa dels Castellers de Cornellà dona llum i color a un món fosc i gris gràcies a una tornada que recorda els valors del fet casteller: “Força, equilibri, valor i seny, farem volar les pors amb una torre cap al cel. Força, equilibri, valor i seny, tots junts amb un sol crit, Llença't al 8!”

El tema dels Muyayo Rif inclou, com ja havíem avançat al Diari Ara, la veu del cap de colla dels del Baix Llobregat, Ignasi Gibert, que canta el castell fins a l'aleta en un dels instants més emotius de la cançó.

Divendres va veure la llum també el videoclip protagonitzat pels Muyayo Rif i per molts membres dels Castellers de Cornellà, que no van voler perdre's de la festa.