Els Castellers de les Gavarres engeguen una campanya de micromecenatge per finançar la xarxa d’assaig

Els del Gironès esperen recaptar 3.000 € fins al 6 de juny

La utilització de la xarxa d'assaig s'està expandint en el panorama casteller en la gran majoria de colles independentment del seu nivell. L'última que ha volgut fer aquest pas són els Castellers de les Gavarres que han obert un Verkami sota el lema 'Un somni, una xarxa!'. Alhora també es pot seguir la campanya a les xarxes socials amb el 'hashtag' #SomiemLaXarxa. Durant quaranta dies, fins al 6 de juny, es podrà col·laborar amb la colla gironina a finançar la nova estructura.

Els Castellers de les Gavarres assagen en una sala polivalent i, per tant, han d'adaptar la xarxa a les circumstàncies de l'espai. D'aquesta manera la xarxa té una estructura de ferro de 5 X 5 m amb rodes per poder-la desplaçar i plegable per guardar-la bé. Segons el president, Manel Mayor, l'objectiu és fer un acte d'inauguració el 23 de juny a Llagostera.

Mayor detalla: "La idea de tenir una xarxa va començar a agafar forma quan vam començar a fer castells de 6 de forma molt regular i una vegada vam esdevenir colla de ple dret ja teníem pensat que aquest era el següent pas que havíem de fer".

Els de la camisa marró suro es van presentar públicament el setembre del 2015 i van esdevenir colla de ple dret aquest passat novembre, temporada en la qual van completar 33 castells de set. De cara a aquesta temporada, Mayor declara que un dels principals objectius és completar el pilar de 5.

Més continguts de