Els Castellers de l’Alt Maresme s’apunten la millor diada de la seva trajectòria

Van descarregar el tres de set amb agulla per primera vegada, i el van acompanyar del cinc de set i el quatre de set amb agulla

Diumenge, els Castellers de l’Alt Maresme, els maduixots, van aconseguir uns excel·lents resultats a la seva diada. Van signar la millor actuació del seu historial, i ho van fer amb castells de la gamma alta de 7; per fer-ho van dur per primera vegada a plaça el 3 de 7 amb agulla, que van descarregar al primer intent. Però les alegries no van limitar-se a estrenar un nou castell que encara no tenien en cartera, sinó que el van poder acompanyar de tot just el segon 5 de 7 que descarreguen en tota la seva trajectòria. El tercer castell escollit va ser el 4 de 7 amb agulla, que van estrenar per primer cop ara fa un any i que enguany han pogut revalidar, si bé amb resultats desiguals. Els maduixots han pogut treure’s l’espineta que la setmana passada els va quedar quan, a la diada dels Castellers de Badalona, van haver-lo de desmuntar, i han pogut arrodonir el que es converteix en la millor diada de la seva història.

La curta història dels maresmencs i la seva trajectòria espectacular, però, convida a pensar que aviat aquests registres se’ls quedaran enrere. En tot just 3 anys de vida han pogut assolir els castells de la gamma alta de 7 i passejar amb freqüència per plaça els bàsics de 7 pisos, i han demostrat una gran capacitat de mobilització de camises alçant en dues ocasions el 9 de 6, un castell difícil de plantejar-se fins i tot per a colles de 7 habituals.

Més continguts de