Els Castellers de Montcada i Reixac enceten la campanya “Els teules no fan vacances”

Els de Montcada, juntament amb el menjador social “El Caliu”, organitzen un juliol solidari especialment dirigit a la infància

Cada cop són més les iniciatives socials i solidàries que neixen al si del món casteller, i els Castellers de Montcada i Reixac en són un exemple més.

Els teules han organitzat per aquest juliol una recollida d'aliments a diversos establiments i centres comercials de Montcada i Reixac en col·laboració amb el menjador social del municipi “El Caliu”.

Sota el lema "Els teules no fan vacances", l'objectiu dels Castellers de Montcada i Reixac és alhora conscienciar i sensibilitzar els montcadencs, així com promoure l’entitat més enllà dels castells i la tradició, però utilitzant també els seus valors de cooperació i treball col·lectiu, perquè “entre tots, qualsevol cosa és possible”.

Els dies que es recolliran els aliments dels diferents punts del municipi seran el 20, 22, 27, 29 i 30 de juliol, i la recollida es destinarà especialment a infants que viuen en situacions o risc de fam i de pobresa. Els establiments que hi col·laboren són Gros Mercat, Condis Supermercats i Alimentació Susana i Coviran.