Els Castellers de la Sagrada Família es deuen els vuit pisos

La colla safenca tornarà a atacar diumenge el quatre de vuit, dos anys després de carregar-lo per darrera vegada, amb motiu del seu 13è aniversari

Els Castellers de la Sagrada Família celebren diumenge el seu 13è aniversari i el volen commemorar de la millor manera possible, recuperant el carro gros. Aquesta vegada, però, l'objectiu és clar: descarregar per primera vegada a la seva història el quatre de vuit, castell que fins al moment només han aconseguit carregar en dues ocasions.

Ahir, la seva cap de colla, Bea Jiménez, anunciava després de l'assaig previ a l'actuació que finalment el quatre arribaria a plaça diumenge, en tercera ronda i sempre que els altres dos castells vagin bé. 

Així doncs, dos anys després de carregar-lo per darrera vegada, a la diada de colles locals de la Mercè l'any 2013, els de la camisa verda es plantegen tornar a portar, aquest cop a la seva plaça davant de la façana del Naixement de la Sagrada Família, el castell que tant ambicionen. 

El repte dels safencs, però, no es limita a assolir definitivament els vuit pisos, sinó que a més volen completar la que podria ser la millor actuació de la seva història intentant el tres de set per sota, castell insígnia de la colla, i el dos de set, castell que han aconseguit fer seu i que ja han descarregat enguany cinc vegades, l'última, el 24 de setembre, amb motiu de la diada de colles locals de la Mercè, on van descarregar per primera vegada enguany els dos castells de la gamma alta de set.

La colla de la Sagrada Família, però, no vol aturar-se aquí i ja ha dut a terme a assaig proves del tres de vuit, que es presenta amb garanties de cara a l’any vinent.

A la diada del 13è aniversari de la colla també hi participaran els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Sant Cugat.