Els Castellers de Santpedor busquen suports per poder actuar a Madrid

La colla del Bages ha iniciat una campanya de micromecenatge per minimitzar els costos dels castellers

Els Castellers de Santpedor celebren enguany el seu cinquè aniversari i ho volen concloure amb una actuació a Madrid. Aquesta actuació està prevista en el cap de setmana del 16 i el 17 de novembre, convidats per la colla de la capital espanyola.

Amb l'objectiu de ser el màxim de nombre de castellers i minimitzar els costos econòmics per als seus membres, en especial les famílies, la colla de la camisa daurada ha obert un Verkami per recollir fons i abaratir el preu del viatge.

Els del Bages s'han marcat l'objectiu d'assolir els 2.000 € i a canvi s'ofereixen des de diversos productes de marxandatge de la colla com polseres, samarretes i mocadors a la realització d'un pilar, o fins i tot, una actuació castellera. Les aportacions poden anar dels 5 als 1.000  €.

Els Castellers de Santpedor s'han consolidat en la gamma alta de sis i al llarg dels cinc anys d'història han descarregat catorze castells de set, dividits entre el 3d7 i el 4d7. La millor actuació d'enguany consta del 4d7, el 5d6, el 4d6a i el pd5.