Els Castellers de Sants no es queden enrere

La formació barcelonina ha descarregat el primer tres de nou amb folre de l'any a la diada castellera de la festa major de Sant Cugat del Vallès

La diada castellera de la festa major de Sant Cugat del Vallès ha arrodonit un complert cap de setmana amb les estrenes del tres de nou amb folre dels Castellers de Sants, i la del dos de vuit amb folre carregat de la formació local. Els Minyons de Terrassa no han volgut ser menys i s'han apuntat a l'exhibició tot descarregant el tercer quatre de nou amb folre de la temporada.

Després de l'estrena del tres de nou amb folre que han coronat els Castellers de la Vila de Gràcia a la festa major del Camp d'en Grassot, els Castellers de Sants, no han volgut quedar-se enrere i han complert amb la seva planificació del primer tram de l'any, en descarregar el tres folrat a Sant Cugat. Els borinots han completat el dos de vuit amb folre en el primer torn i han deixat el tres per la ronda central. L'estrena no ha estat del tot plàcida però la lluita dels membres del tronc ha fet possible que els barcelonins el duguessin a bon port. Han optat pel quatre de vuit per finalitzar la seva actuació.

Amb l'estrena del tres de nou amb folre, els Castellers de Sants esdevenen la setena colla en entrar a la gamma de nou en 2015, després dels Minyons de Terrassa, els Castellers de Vilafranca, els Castellers de Barcelona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de la Vila de Gràcia.

També els Castellers de Sant Cugat han pogut celebrar una estrena. Els gausacs han coronat el primer dos de vuit amb folre de la temporada. La suma del dos folrat i les estructures bàsiques de vuit, el tres i el quatre, fan que els de la camisa verd Collserola s'apuntin també la primera tripleta de castells de vuit de l'any.

Els Minyons de Terrassa han optat avui pel quatre de nou folrat enlloc del tres. Els malves no han oblidat, però, els preparatius per a la seva festa major i han optat per acompanyar el castell de nou pisos amb el dos de vuit amb folre i el cinc de vuit, dues de les estructures que podrien esdevenir gammes extra si les aconsegueixen alçar un pis més.

Castellers de Sant Cugat: 3d8, 2d8f c, 4d8, P5, P5, P5
Minyons de Terrassa: 5d8, 4d9f, 2d8f, P5, P5, P5
Castellers de Sants: 2d8f, 3d9f, 4d8, P4, P5, P4

Més continguts de