La Colla Castellera de La Bisbal del Penedès celebra diumenge la Diada d’apadrinament

El passat cap de setmana han presentat l’actuació amb la presència dels padrins, els Nois de la Torre i els Xicots de Vilafranca

Aquest diumenge, 19 de juny, els bisbalencs tenen una cita a la Plaça Major. La colla local, els Bous, han convocat una diada castellera important, la d’apadrinament. Una actuació amb els seus padrins, els Nois de la Torre i els Xicots de Vilafranca, que també els van acompanyar a la presentació. Durant l’acte es va presentar el cartell de la diada, fet per dissenyadors bisbalencs i el cap de colla dels Bous, el Joan Vallès, va aprofitar per parlar sobre la situació de la colla i els objectius de la temporada.

Per Vallès, l’objectiu principal és la consolidació dels castells de 6 pisos, de tota la gamma, i intentar fer el salt als castells de 7. En aquest sentit, apuntava que les proves del 3 de 7 estan anant molt bé i podrien estrenar-lo el 15 d’agost, en la diada de la Festa Major. Amb la mirada posada a final d’any, somien amb el pilar de 5 aixecat per sota per acabar amb el pilar de 6. De moment, la colla ja ha afegit el 3 de 6 amb l’agulla, que no havien provat l’any passat, al seu palmarès i convoquen a tots els bisbalencs als assajos per tancar una temporada plena d’èxits castellers. Diumenge serà una bona moment per mesurar l’estat de forma dels Bous.

Més continguts de