La Colla Castellera de Madrid estrena camisa per Sant Isidre

Els castellers de la capital espanyola han aprofitat les festes madrilenyes per lluir per primera vegada la camisa vermella

Els membres de la Colla Castellera de Madrid, que van iniciar l’activitat fa uns mesos, van aparcar ahir la camisa blanca per estrenar la camisa vermella que lluiran d’ara endavant. Aprofitant les festes de Sant Isidre de Madrid, els castellers de la capital espanyola van ser els protagonistes a la plaça Major, dalt d’un escenari, de manera que el públic va poder gaudir de l’espectacle de les torres humanes des de tots els racons de la plaça.

El vermell, color escollit per identificar-se al llarg de la seva trajectòria, coincideix amb el color de la bandera de la Comunitat de Madrid, i els Gats han aprofitat el millor escenari possible per presentar la camisa vermella en societat.

La colla, impulsada des del Cercle Català de Madrid, busca integrar l’activitat de les torres humanes a la ciutat madrilenya, on hi viu una comunitat de més de 70.000 catalans, i pretén donar-se a conèixer entre la població de la capital per aconseguir augmentar el nombre de camises.

Etiquetes

Més continguts de