Gràcia paralitza, de moment, els actes castellers

La colla castellera gracienca se solidaritza amb les víctimes de l'atemptat terrorista i s'afegirà a la concentració organitzada a la plaça Catalunya

Els Castellers de la Vila de Gràcia han suspès totes les activitats previstes per al matí d'aquest divendres arran de l'atemptat que va tenir lloc ahir a la Rambla de Barcelona. La colla castellera s'ha unit a les mostres de condemna i condol i ha citat els seus castellers a les 11.00 hores a la plaça de la Vila per desplaçar-se junts fins a la concentració prevista a les 12.00 hores a la plaça Catalunya.

La formació castellera va suspendre ahir tots els actes programats a la plaça de la Vila, que gestionen durant la festa major del barri, entre els quals destacava un assaig públic previ a la diada, que se celebrarà dissabte a la tarda. La colla va decidir anul·lar els actes a plaça i es va descartar la possibilitat de dur l'assaig a la seva seu, Can Musons. Al penó situat a la barra de la colla va onejar tota la tarda un crespó negre com a mostra de solidaritat amb les víctimes. 

Durant la llarga jornada d'ahir, les sis formacions de la ciutat, així com la major part de les colles castelleres del país, van afegir-se a les mostres de condemna i condol a través dels seus perfils oficials a les xarxes socials. Altres colles, com els Castellers de Barcelona, també han anunciat que s'afegiran a la concentració.