L’ARA estrena els #PremisAraCastells

L'ARA vol acabar la temporada reconeixent l'esforç dels protagonistes que, setmana rere setmana, ens ajuden a parlar-vos de la tradició d'alçar torres humanes

Voleu saber quina és la colla castellera que més ha crescut? Quina és la més segura o la més innovadora? L'ARA vol acabar la temporada reconeixent l'esforç dels protagonistes que, setmana rere setmana, ens ajuden a parlar-vos de la tradició d'alçar torres humanes. És per això que el proper 24 de novembre tindrà lloc la primera entrega dels #PremisAraCastells.

La sala de bàscules de l'Antiga Fàbrica Damm reunirà el proper dimarts representants de totes les colles que vulguin participar en aquest acte simbòlic de final de curs. A banda de repassar la que ha tornat a ser una espectacular temporada de castells, l'ARA entregarà els primers premis destinats a la comunitat castellera. Un jurat format per set periodistes especialitzats de diversos mitjans de comunicació (Guillem Bargalló, Toni Comas, Efren Garcia, Gerard Recasens, Pep Ribes, Raquel Sans i Josep Torreño) atorgarà els premis a la colla que més ha crescut aquest any, a la més segura, a la més innovadora. Estrella Damm també premiarà la primera colla del rànquing i un jurat popular s'encarregarà de triar la colla més valorada de la temporada a través de les xarxes socials. El sisè premi de la jornada serà fotogràfic, i per això una selecció de fotoperiodistes formada per Marta Arjona, Xavier Bertral, David Oliete, Dani Serò i Pere Toda serà l'encarregada de buscar la millor imatge d'entre les que durant tota la temporada s'han publicat a Instagram amb l'etiqueta #AraCastells.

Aficionats als castells i públic podran triar la colla més popular a través de les xarxes socials. Tothom qui hi vulgui participar pot comentar els missatges de la pàgina oficial de l'Ara Castells a Facebook o bé tuitejar el nom de la colla triada a Twitter amb l'etiqueta #PremisAraCastells durant aquesta última setmana de la temporada castellera.

L'acte d'entrega de premis finalitzarà amb una taula rodona que tractarà sobre els castells de deu pisos i a la qual han estat convidats representants de les cinc formacions que han intentat el tres de deu amb folre i manilles en alguna ocasió.