Els Marrecs de Salt, protagonistes del nou espot promocional de la Costa Brava

El vídeo és un recull d'imatges de l'actuació de Sant Narcís amb declaracions d'Iruna Rigau

Pocs dies abans de l'actuació de Sant Narcís a Girona, els Marrecs de Salt protagonitzen el nou espot promocional de l'oficina de turisme Costa Brava i Pirineus Girona. Forma part d'una col·lecció de vídeos de l'àmbit gironí sota el 'hashtag' #InCostaBrava.

El vídeo, de poc més de tres minuts de durada, és un recull d'imatges de l'actuació de Sant Narcís de l'any passat en la qual van completar el 5d8, 3d9f i 2d8f. Alhora hi apareixen declaracions de la cap de colla, Iruna Rigau, que defineix els valors i les emocions que es viuen en els castells en tres aspectes: buscar un objectiu comú, tenir la consciència d'estar preparats i saber gaudir del moment.

Aquest diumenge els Marrecs tornaran a la plaça del Vi amb l'objectiu d'aconseguir fer la mateixa actuació de l'any passat, tot i que encara estan mirant de trobar recanvis per al 3d9f  després que els caigués en el Concurs de Castells. A Girona també hi haurà els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró amb intencions de gamma extra.

Més continguts de