Els Minyons de Terrassa es desplacen a Còrsega abans de la preparació de Sant Fèlix

Els malves han estat convidats a les Jornades Internacionals de Corti

Tot i gaudir d'unes vacances abans de preparar Sant Fèlix, els Minyons de Terrassa no aturen del tot la seva activitat i aquests pròxims dies seran presents a les Jornades Internacionals de Corti en les quals realitzaran quatre actuacions. Les jornades són una trobada de nacions sense estat en les quals, a més de Còrsega i Catalunya, també participen la Bretanya, Escòcia, Irlanda, Sardenya, el País Basc o Sicília entre d'altres.

En aquesta XXXVII edició els malves realitzaran dues actuacions a la ciutat de Corti (antiga capital de Còrsega), una a Bastia i una altra i a la localitat turística del nord de l'illa anomenada L'Ìsula (L'Île-Rousse). Els egarencs portaran majoritàriament castells de set, tot i que es preveu que també facin alguna construcció de vuit.

En total més de 200 Minyons prendran el rumb aquest divendres cap a Còrsega a través d'autocar i ferri, i no tornaran fins al 8 d'agost. Un cop tornin a Catalunya, els Minyons ja tindran la seva tornada als assajos a la vora, ja que el 19 d'agost actuen a l'Arboç tot just deu dies abans de Sant Fèlix.

Més continguts de