Pa amb tomàquet a canvi de llet i conserves

La colla castellera dels Brivalls de Cornudella col·laborarà durant tot el mes de juny amb la campanya ‘La fam no fa vacances’ del Banc dels Aliments

Des del divendres 5 de juny, i durant tot el que queda de mes, els Brivalls de Cornudella col·laboraran amb el Banc dels Aliments per recollir menjar de cara a la campanya ‘La fam no fa vacances’. La formació del Priorat habilitarà un espai per a la col·lecta i emprendrà una sèrie d'accions per incentivar la participació.

Els Brivalls de Cornudella aprofitaran els propers dies una sèrie d'assaigs especials per animar els veïns del Priorat a apropar-se al fet casteller i a participar en la campanya de recollida d'aliments. El passat divendres 5 els de la camisa blava van convidar a sopar pa amb tomàquet i embotit a tots aquells castellers que portessin llet, oli i conserves per la col·lecta, acció que repetiran el proper dia 12. D'altra banda, la colla sortejarà una caixa regal, per una escapada de cap de setmana per a dues persones, entre tots aquells que es decideixin a entrar a les seves pinyes.

El Banc d'Aliments recorda al seu espai web que cal recollir arròs, pasta, llegums secs, oli i llet ja que són aliments d'alt valor nutritiu i bàsics en l'alimentació de les persones. El seu objectiu passa per distribuir aliments a les més de 700 entitats benèfiques ateses pel Banc d'Aliments i garantir així l'alimentació dels seus més de 250.000 beneficiaris durant els mesos d'estiu.