‘Des de la Plaça del Blat’ inicia la segona temporada

El programa casteller de Ràdio Valls - HIT 103 torna el 29 de maig

Dimarts 29 de maig arrenca la segona temporada de l'espai d'informació castellera de Ràdio Valls - HIT 103, ‘Des de la Plaça del Blat’. Els presentadors Francesc Domènech i David Prats comptaran enguany amb la col·laboració d'Eva Salvat. A banda del programa setmanal, l'emissora oferirà també quatre retransmissions castelleres amb la locució de Francesc Fàbregas, director del setmanari 'El Vallenc'. Les cites, Sant Joan el 24 de juny, Sant Fèlix el 30 d'agost, el Concurs de Castells el 7 d'octubre i la diada de Santa Úrsula el 21 d'octubre, conformen quatre moments clau per a les dues colles de la ciutat.

El programa respectarà el format de la temporada passada, amb temes d'actualitat, pinzellades històriques i una tertúlia en la qual sempre hi haurà representació de la Colla Joves Xiquets de Valls i de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. ‘Des de la Plaça del Blat’ s'emetrà cada dimarts a partir de les vuit del vespre i preveu convidar castellers, experts o periodistes per completar la pluralitat en els seus continguts sempre amb l'objectiu d'analitzar el dia a dia del món casteller des de l'anomenat quilòmetre zero.

La seva presència a Facebook i a Twitter serà un altre punt a tenir en compte, ja que el programa es podrà escoltar al 103.3 de la FM i per internet, i es podrà recuperar en format 'podcast'.

Més continguts de