SOREA renova el patrocini de 40.000 € amb la Coordinadora de Colles

Enguany, a més, facilitarà la instal·lació de fonts d'aigua en algunes actuacions

En la recerca constant de vies de finançament per cobrir, principalment, el cost de les assegurances mèdiques, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i SOREA han firmat aquest dimarts la renovació de l'acord de patrocini per un valor de 40.000 €. El Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers ha sigut l'escenari de la signatura, en el que és el tercer any de relació entre l'empresa de subministrament d'aigua i la CCCC.

En l'acord d'enguany, a més, s'afegeix la novetat que en actuacions com la Diada de les Neus de Vilanova i la Geltrú, Sant Magí, la Festa Major de Sabadell i la Mercè de Barcelona, SOREA facilitarà el subministrament d'aigua per als castellers amb la instal·lació de fonts. Això permetrà reduir els residus plàstics i promoure el consum d'aigua de l'aixeta.

El president de la Coordinadora, Roger Gispert, ha volgut posar en valor que el conveni permet fer front a les assegurances que s'han incrementat els últims anys. Tot i aquests acords de patrocini i l'augment de la quota de l'assegurança per a bona part de les colles, la Coordinadora encara és lluny de presentar un pressupost positiu per a la pròxima temporada.

En l'acte, tant el conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, com el de la Coordinadora han donat importància als valors que es promouen als castells i que es poden traslladar al món empresarial. Giralt també ha destacat que aquest acord els permet sortir de l'arc tradicional casteller, en el qual estaven més endinsats, i poder arribar a tot el territori.

Més continguts de