La Sagrada Família consolida els 8 pisos d'altura

L'obra d'Antoni Gaudí ha estat l'escenari del segon 4 de 8 de la temporada dels castellers del barri barceloní

La diada de la festa major del barceloní barri de la Sagrada Família ha gaudit d'una exhibició de força dels castellers locals, que s'han apuntat el segon 4 de 8 de la temporada abans de tancar el mes d'abril. El castell de 8 pisos de la colla local suposa el vuitè descarregat de la seva història en tres anys, una marca que els consolida a ulls de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya com a colla de 8 pisos.

Si bé ja fa dos anys que els Castellers de la Sagrada Família van descarregar el primer castell de 8 pisos del seu historial, l'arribada del 3 de 8 a finals de la temporada passada, construcció que van coronar per primer cop en la diada de tardor en mes de novembre, i l'espectacular començament de curs que estan protagonitzant fan que ja se'ls consideri una colla de 8 pisos en ferm. Els grans castells ja no són una flor d'estiu; els de la camisa verda han tret a passejar el seu carro gros per segon cop en aquest començament de temporada i tot indica que enguany el repetiran amb força assiduïtat. El segon castell de 8 pisos de l'any suposa també el vuitè dels Safencs, que assoleixen també la consideració de colla de 8 per part de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Els Castellers de la Sagrada Família van descarregar dos 4 de 8 en l'any de l'estrena d'aquest castell, van duplicar l'aposta el 2016 amb quatre de descarregats i un 3 de 8 carregat. A finals d'abril la colla ja n'ha descarregats dos, i tots dos davant de la monumental obra d'Antoni Gaudí, i el calendari els prepara grans cites en les quals podran repetir i millorar aquesta gesta.

Més continguts de