La Xarxa reforça la graella amb dos programes de temàtica castellera

El nou magazín 'On tot comença' s'afegeix al programa d'actualitat informativa 'Castells en xarxa'

L'estrena d'aquesta temporada és el nou programa magazín 'On tot comença', que s'ubicarà, principalment, en els locals d'assaig dels Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. El programa estarà centrat, en paraules del seu director, Toni Comas, en "parlar de la feina que es fa als locals d'assaig des de diversos punts de vista". Per tant, s'explicarà el vessant social dels castells, la importància com a espai arquitectònic, on es treballa la tècnica, a més de trobar històries humanes.

El programa es va estrenar divendres passat a les 21.30 hores a través de les televisions locals i en 'streaming' a la pàgina web de La Xarxa. 'On tot comença' està dirigit i presentat per Toni Comas, i compta amb la participació d'Oriol Carreras, Joan Ignasi Gómez i Marina Pérez.

L'actualitat i les imatges del cap de setmana, els diumenge a la nit

De la mateixa manera, La Xarxa també compta amb el programa d'actualitat 'Castells en xarxa', el qual s'emet els diumenges a les 22.00 hores a les televisions locals i en 'streaming' a la web de La Xarxa. El seu director, Toni Comas, detalla que el nou format vol ser una herència del 'Dosos amunt!' amb un toc del 'Bojos de castells', programa que es va emetre en els últims mesos de la temporada passada. L'espai també compta amb altres continguts com debats, tertúlies i reportatges. En cada capítol, a més, hi haurà una colla convidada de la qual es presentaran històries personals.

El programa està presentat per Iu Forn i compta amb els periodistes Pep Ribes i Marina Pérez. Alhora, cada setmana es convidarà un periodista casteller diferent. Comas remarca la voluntat de ser la referència informativa dels diumenges a la nit i seguir tenint un paper rellevant en l'actualitat castellera, després que aquest any no puguin retransmetre les actuacions.

Més continguts de