Els Xicots impulsen un concurs de fotografia a Instagram

L’acte s’emmarca en la celebració del seu 35è aniversari, i el tema de la fotografia haurà de ser aquest mateix número 35

Els Xicots de Vilafranca han estrenat aquest mes un concurs de fotografia via Instragram que s’emmarca en els actes del 35è aniversari de la colla. Des del 6 de juny i fins al 21 d’aquest mateix mes els participants podran enviar fotografies relacionades amb el número 35, que haurà de tenir una presència remarcable en la instantània, i l’hauran de pujar a Instragram amb l’etiqueta #35AnysDeSomni, el nom de l’autor o autora i el pseudònim. Els concursants poden enviar tantes fotografies com desitgin, però el jurat valorarà la bellesa de la captura i la originalitat a l’hora d’atorgar els premis.

La colla vilafranquina atorgarà dos premis el 26 de juny. D'una banda, el guanyador del jurat popular serà qui aconsegueixi el major nombre de “M'agrada” a la xarxa social, que s’endurà el llibre '35 converses castelleres' i un mocador i una samarreta de la colla. De l'altra, el guanyador escollit pel jurat dels Xicots, a banda del llibre també podrà gaudir d’un sopar al local de la colla, Cal Noi-Noi, i la seva fotografia formarà part del cartell de la diada del 35è aniversari, que se celebrarà al setembre.

Etiquetes

Més continguts de