Els Xiquets de Tarragona volen seguir creixent per Sant Magí

La campanya 'De la pinya a l'aleta: tots som les Cols' pretén sumar efectius a una de les diades més importants de la temporada dels matalassers

Els Xiquets de Tarragona han posat en marxa la maquinària social per plantar cara a una de les diades castelleres més importants de la ciutat, la festa major de Sant Magí, que tindrà lloc el 19 d'agost. La campanya 'De la pinya a l'aleta: tots som les Cols' busca conscienciar els components de la colla de la importància de la presència de cada un dels membres a l'hora d'assolir els grans objectius de l'any a la plaça de les Cols.

El clar objectiu dels Xiquets passa per revalidar la gamma extra i per això un dels primers elements que la colla ha fet públics ha estat un vídeo en el qual recorden el dos de nou amb folre i manilles que l'agost del 2014 els va obrir la porta del màxim nivell.

La colla anirà afegint elements a la campanya, com els cartells, que es publiquen des de l'1 d'agost fins al dia 19, o les iniciatives i sorpreses que intentaran accentuar la presència dels matalassers tant als assajos com a les xarxes socials.

Després de salvar algun moment complicat en la seva progressió durant el primer tram de la temporada, els Xiquets de Tarragona són conscients que per fer un altre pas endavant han de dinamitzar socialment la colla i motivar els seus aficionats. 'Photocalls' temàtics, concursos de camises o assajos amb frankfurts com a recompensa són algunes de les accions que compondran la nova campanya de la colla del carrer Santa Anna.