Ara Castells 14/05/2018

Les altres colles protagonistes del cap de setmana

Repàs de resultats destacats del 12 i 13 de maig

Ara
2 min
2d8f dels Marrecs de Salt

BarcelonaLes actuacions de la Festa Major de Sant Anastasi a Lleida i el XXVè aniversari dels Castellers de Sants han sigut les que han vist els millors castells del cap de setmana. Tot i això, hi ha hagut altres actuacions destacades en les quals s'han produït diverses estrenes.

Marrecs de Salt

Els de la camisa blau Ter han fet un cap de setmana rodó entre l'actuació a la Fira Modernista de Terrassa i la VIIa trobada de colles gironines a Castelló d'Empúries. Els Marrecs han completat els dos primers quatres de vuit de l'any i, a més, el diumenge van estrenar el dos de vuit amb folre. D'aquesta manera els gironins continuen amb la bona dinàmica d'aquesta temporada, en la qual també acumulen quatre tres de vuit.

Esperxats de l'Estany

A la VIIa trobada de colles gironines també hi havia els Esperxats de l'Estany, que van completar el primer tres de set de l'any. Aquest tot just és el quart del seu historial, i l'han avançat quatre mesos abans respecte a la temporada anterior.

Castellers de Mediona

Els de l'Alt Penedès van fer aquest diumenge la seva presentació pública en una actuació convencional. Ja amb la seva camisa texana van realitzar el quatre de sis amb agulla, el cinc de sis i el tres de sis. D'aquesta manera, els Castellers de Mediona completen el cercle d'haver començat els assajos tot just ara fa un any amb la primera actuació completa.

Altres resultats destacats

Aquest cap de setmana ha ressaltat especialment per les diverses estrenes del dos de vuit amb folre. A més dels ja esmentats Marrecs de Salt, també l'han completat per primer cop en aquesta temporada la Joves de Valls, els Castellers de Sabadell i els Castellers de Sants, que el van realitzar tant el dissabte com diumenge. Alhora, tant Castellers de la Vila de Gràcia com Xiquets de Tarragona han descarregat el primer tres de vuit del curs.

stats